Om Os

Caféen tilbyder

Bolbro Cafeen byder på god traditionel Indisk/Sri Lankansk mad, dansk mad og mad fra andre lande, hjemmelavet fra bunden af og med de bedste råvarer. Alle menuer leveres også som take-away.
Vi tilbyder sundere mad i caféen, da vi har skaffet os en såkaldt mom’smaskine, der er i stand til at tilberede maden uden at friturestegning eller nogen former for olieprodukter.
Hvis du bestiller under vores åbningstider, så er der også mulighed for take-away! Retter i cafeteriaet kræver forudbestilling på tlf: 60246593 eller på email: info@bolbrocafeen.dk
Har du ønsker til egen sammensætning af menuer, er du velkommen til at ringe på nummer 60246593 eller benytte kontaktsiden. Vi står gerne til rådighed for et uforpligtende møde.
Cafeteriet har et stort hyggelig selskabslokale kan danne en ideel ramme om både små og store fester helt op til 90 personer. Desuden er der handicapvenligt og gode parkeringsforhold. Vi tilbyder et total-arrangement hvor vi kan stå for både mad, drikkevarer og borddækning, alt efter dine ønsker.